
Της Πέλας Βλασιάδη
Υλικά:
1 κουνελάκι τεμαχισμένο
1 κύβο λαχανικών ζελεδάκι
1 ποτηράκι κρασί
3-4 πορτοκάλια
Λάδι
4 σύκα κομμάτια
4 δαμάσκηνα κομμάτια
2-3 γαρύφαλλα
Μοσχοκάρυδο
Εκτέλεση:
Μέσα σε σκεύος τύπου γάστρα βάζουμε το κουνελάκι με όλα τα υλικά. Το αφήνουμε να σιγοβράσει μέχρι να πιεί τα υγρά και να χυλώσει η σάλτσα του. Το σερβίρουμε με έτοιμο πουρέ πατάτα.
Καλή επιτυχία!!