
Στην πανεύκολη χριστουγεννιάτικη συνταγή που ακολουθεί, τον τόνο δίνουν τα μπισκότα Oreo.
Υλικά:
- 400 γρ. ζαχαρούχο γάλα
- 500 γρ. λευκή σοκολάτα
- 50 γρ. βούτυρο
- 250 γρ. μπισκότα Oreo
Εκτέλεση:
- Σπάμε τα μπισκότα σε μεγάλα κομμάτια.
- Στήνουμε μπεν-μαρί βάζοντας ένα γυάλινο μπολ πάνω σε μια κατσαρόλα με νερό που βράζει.
- Μέσα στο μπολ βάζουμε το ζαχαρούχο γάλα, τη λευκή σοκολάτα και το βούτυρο.
- Τα λιώνουμε και στη συνέχεια βγάζουμε το μπολ από την κατσαρόλα.
- Προσθέτουμε τα μπισκότα και ανακατεύουμε.
- Μεταφέρουμε το μείγμα σε μια μακρόστενη φόρμα για κέικ που έχουμε καλύψει με λαδόκολλα.
- Αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες μέχρι να σφίξει.
- Κόβουμε σε κύβους και σερβίρουμε.
Coolartisan.gr