
Υλικά:
4 πιτσουνάκια
1 κρεμμύδι μεγάλο
Λάδι
Φρέσκια σάλτσα ντομάτας
Λίγο πολτό ντομάτας
3 φύλλα δάφνης
Αλάτι, πιπέρι μαύρο κόκκους
Πάπρικα
Εκτέλεση:
Τοποθετούμε τα πιτσουνάκια στο σκεύος και τα τσιγαρίζουμε λίγο με το κρεμμύδι και το λάδι προσθέτοντας τα μπαχαρικά. Στη συνέχεια ρίχνουμε τη ντομάτα και το πολτό ντομάτας και αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει μέχρι να τελειώσουν τα υγρά και να γίνει μια πηχτή σάλτσα. Σερβίρουμε με πατάτες τις οποίες έχουμε βάλει σε λαδόκολλα στο φούρνο με λίγο λάδι και τις απολαμβάνουμε όπως τις τηγανιτές.
Συνοδεύετε το γεύμα μας με ένα κόκκινο κρασί της αρεσκείας σας!!!
Καλή σας απόλαυση!!!