spot_img

Ζυμαρικά με πέστο κολοκυθιού!!!!

Ένα άλλο είδος συνοδευτικού ζυμαρικών, εξίσου νόστιμο και γευστικό με  άρωμα καλοκαιριού, είναι τα κολοκυθάκια. Μια  υπέροχη σάλτσα  ή  αλλιώς πέστο κολοκυθιού με  προσθήκη αρωματικών  φυτών που δίνουν  αυτήν την ξεχωριστεί γεύση στο φαγητό μας. Σας  προτείνω να την  φτιάξετε και να πειραματιστείτε  πάνω σε αυτή την συνταγή με γεύσεις  που σας αρέσουν !!!!

ΥΛΙΚΑ:

5  κολοκυθάκια

1 σκελίδα  σκόρδο

30 γρ. κουκουνάρι

1 ξερό  κρεμμύδι (σε μικρούς κύβους )

100 γρ. παρμεζάνα ή κεφαλοτύρι (το προτιμώ  με κεφαλοτύρι)

λίγο δυόσμο, μόνο τα φύλλα

λίγο  ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

 ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

1.Ρίχνουμε τα κολοκυθάκια, το κουκουνάρι, το σκόρδο και τον δυόσμο στο multi και τα πολτοποιούμε.

2.Στην συνέχεια τα μεταφέρουμε σε ένα μπόλ και προσθέτουμε  το κρεμμύδι  το αλάτι το πιπέρι  το ελαιόλαδο και το τυρί κομμένο (στον τρίφτη) και ανακατεύουμε.

3.Μόλις είναι έτοιμο, σερβίρουμε το πέστο στα ζεστά ζυμαρικά.

4. Διατηρείτε σε αποστειρωμένο βάζο στο ψυγείο για 1 μήνα ή το κάνουμε παγάκια.

ΥΓ: Αν μας αρέσει το σκόρδο ή ο δυόσμος φυσικά προσθέτουμε περισσότερο.

Καλή επιτυχία!!!!!

Ζυμαρικά με πέστο κολοκυθιού

 

spot_img

Latest articles

spot_img
spot_img